Felhívás egyetemistáknak a KözösÉg Fesztiválon való részvételre

Egyetemisták figyelem!

Ha szívesen eljönnétek nyáron ingyen egy fesztiválra…

Ha érdekel titeket a közösségi művelődés, közösségszervezés interaktív megismerése…

Ha megmutatnátok, miért ez a szak a legjobb, és ez a szakma a legkreatívabb…

…akkor jelentkezzetek most! Nem kell mást tennetek, mint 3-5 fős csapatot szervezni, keresni magatok mellé egy mentortanárt, aki az egyesület tagja (vagy belép az egyesületbe), és készíteni egy min. 150 / max. 180 másodperces, minél kreatívabb, egyedibb TikTok videót arról, miért ez a legjobb szak vagy miért ez a legizgalmasabb szakma! (A felhívás kizárólag Közösségszervezés BA és Kulturális Mediáció MA szakos hallgatók számára szól). Ha bekerül a videótok a legjobb öt közé, akkor nem csak ingyen eljöhettek a fesztiválra, hanem bemutathatjátok a videtótokat és magatokat is.

A Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület szervezésében idén Veszprém és vonzáskörzetében valósul meg a Közös Ég Fesztivál, mint a közművelődés első szakmai fesztiválja. A fesztivál fővédnöke Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár. A fesztivál időpontja 2023. 08. 28-30., helyszínül pedig a felsőörsi Zenevölgy és az Agóra Veszprém Kulturális Központ szolgál – Veszprém mint Európa Kulturális Fővárosa jegyében.

A nyertes csapatoknak a szervezők térítésmentesen biztosítják a szállást, étkezést és a programokat a rendezvény keretében. (Az utazás önköltséges formában történik.)

A nevezés feltételei:

  • Álljon össze a csapat, válasszatok nevet magatoknak!
  • Keressetek (és kérjetek fel) egy mentortanárt, aki tagja az egyesületnek (vagy belép)!
  • Jelentkezzetek a https://forms.gle/Hwg1GpgjYJPVBzRu9 adatlap kitöltésével április 15-ig, a számunkra szükséges adatok megadásával (ezzel vállaljátok, hogy elfogadjátok a részvétel feltételeit és elkészítitek a videót).
  • Készítsétek el a videótokat 2023. 04. 30-ig, tegyétek közzé és küldjétek el számunkra a linket hozzá ide: fesztival.kozosertek@gmail.com
  • Ha rátok esik a választás, gyertek el! (A fesztivál helyszíne a felsőörsi Zenevölgy és az Agóra Veszprém Kulturális Központ – Veszprém mint Európa Kulturális Fővárosa jegyében).

A jelentkezés határideje: 2023. április 15.

Kérdés esetén keressetek minket bátran a www.kozosertek.hu oldalon található elérhetőségeinken, vagy a fesztival.kozosertek@gmail.com címen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük